-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Sziasztok!
Tegnapelott eskuvon voltam es a kovetekezo napi ottpunnyadas alatt megbeszeltuk az egyik sraccal, hogy letolti nekem a szerverere es megosztja velem a forma 1-et. Ezt en le is toltottem az M1-es ipad Air-re. Osszesen 10 giga volt, megneztem (koptem egyet, mert nem volt jo futam) majd kitoroltem a Files-bol. Ennek ellenere csak a mappa tunt el a letoltes helyerol, de a szabad tarhely maradt ugyanannyi, nem novekedett meg azzal a 10 giganyi hellyel amit kitoroltem.
Hogyan tudok biztosra menni, ha ki akarok torolni valamit, az tenyleg el is tunjon teljes mertekben? Es ha netan hatramarad valami, akkor azt honnan es hogyan tudom teljesen kitorolni?
Koszi elore is 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest