Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Sziasztok!
Tegnapelott eskuvon voltam es a kovetekezo napi ottpunnyadas alatt megbeszeltuk az egyik sraccal, hogy letolti nekem a szerverere es megosztja velem a forma 1-et. Ezt en le is toltottem az M1-es ipad Air-re. Osszesen 10 giga volt, megneztem (koptem egyet, mert nem volt jo futam) majd kitoroltem a Files-bol. Ennek ellenere csak a mappa tunt el a letoltes helyerol, de a szabad tarhely maradt ugyanannyi, nem novekedett meg azzal a 10 giganyi hellyel amit kitoroltem.
Hogyan tudok biztosra menni, ha ki akarok torolni valamit, az tenyleg el is tunjon teljes mertekben? Es ha netan hatramarad valami, akkor azt honnan es hogyan tudom teljesen kitorolni?
Koszi elore is 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest