Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Sziasztok!
Tegnapelott eskuvon voltam es a kovetekezo napi ottpunnyadas alatt megbeszeltuk az egyik sraccal, hogy letolti nekem a szerverere es megosztja velem a forma 1-et. Ezt en le is toltottem az M1-es ipad Air-re. Osszesen 10 giga volt, megneztem (koptem egyet, mert nem volt jo futam) majd kitoroltem a Files-bol. Ennek ellenere csak a mappa tunt el a letoltes helyerol, de a szabad tarhely maradt ugyanannyi, nem novekedett meg azzal a 10 giganyi hellyel amit kitoroltem.
Hogyan tudok biztosra menni, ha ki akarok torolni valamit, az tenyleg el is tunjon teljes mertekben? Es ha netan hatramarad valami, akkor azt honnan es hogyan tudom teljesen kitorolni?
Koszi elore is 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest