Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Sziasztok!
Tegnapelott eskuvon voltam es a kovetekezo napi ottpunnyadas alatt megbeszeltuk az egyik sraccal, hogy letolti nekem a szerverere es megosztja velem a forma 1-et. Ezt en le is toltottem az M1-es ipad Air-re. Osszesen 10 giga volt, megneztem (koptem egyet, mert nem volt jo futam) majd kitoroltem a Files-bol. Ennek ellenere csak a mappa tunt el a letoltes helyerol, de a szabad tarhely maradt ugyanannyi, nem novekedett meg azzal a 10 giganyi hellyel amit kitoroltem.
Hogyan tudok biztosra menni, ha ki akarok torolni valamit, az tenyleg el is tunjon teljes mertekben? Es ha netan hatramarad valami, akkor azt honnan es hogyan tudom teljesen kitorolni?
Koszi elore is 👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs