Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A kisfiamnak van egy iPad3-asa. Évek óta nem volt frissítve, tele képekkel, játék, stb. Ma egy kicsit kipucoltam a fotókat, de "nem szabadult fel tárhely", hiába töröltem a frissen törölt mappát. Erre találtam egy tippet a neten, hogy állítsam vissza a dátumot, lépjek be a fotókba és akkor így majd újra feldolgozára kerülnek a képek, tehát felszabadul/látható lesz az üres tárhely.
Visszaállítottam a dátumot, erre lezárult a screen, oldanám fel, erre írja, hogy iPad lezárva, újrapróbálkozás 6millió perc múlva!
Rohadt életbe! Mi a francért zárt ki?
A legjobban az fáj, hogy pótolhatatlan videók és képek vannak benne a kisfiamról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rohadt életbe! Mi a francért zárt ki?