Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Recovery módban miért nem ismeri fel az iTunes az iPad3-at? Nem történik semmi.
-
macikos
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
2014 óta nem volt iTunes-ra kötve + hogy ne legyen lassú, a szinkronizálást talán már évekkel ezelőtt kikapcsoltuk
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva 
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A kisfiamnak van egy iPad3-asa. Évek óta nem volt frissítve, tele képekkel, játék, stb. Ma egy kicsit kipucoltam a fotókat, de "nem szabadult fel tárhely", hiába töröltem a frissen törölt mappát. Erre találtam egy tippet a neten, hogy állítsam vissza a dátumot, lépjek be a fotókba és akkor így majd újra feldolgozára kerülnek a képek, tehát felszabadul/látható lesz az üres tárhely.
Visszaállítottam a dátumot, erre lezárult a screen, oldanám fel, erre írja, hogy iPad lezárva, újrapróbálkozás 6millió perc múlva!
Rohadt életbe! Mi a francért zárt ki?
A legjobban az fáj, hogy pótolhatatlan videók és képek vannak benne a kisfiamról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva