- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
macikos
addikt
Recovery módban miért nem ismeri fel az iTunes az iPad3-at? Nem történik semmi.
-
macikos
addikt
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
2014 óta nem volt iTunes-ra kötve + hogy ne legyen lassú, a szinkronizálást talán már évekkel ezelőtt kikapcsoltuk
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva 
-
macikos
addikt
Sziasztok!
A kisfiamnak van egy iPad3-asa. Évek óta nem volt frissítve, tele képekkel, játék, stb. Ma egy kicsit kipucoltam a fotókat, de "nem szabadult fel tárhely", hiába töröltem a frissen törölt mappát. Erre találtam egy tippet a neten, hogy állítsam vissza a dátumot, lépjek be a fotókba és akkor így majd újra feldolgozára kerülnek a képek, tehát felszabadul/látható lesz az üres tárhely.
Visszaállítottam a dátumot, erre lezárult a screen, oldanám fel, erre írja, hogy iPad lezárva, újrapróbálkozás 6millió perc múlva!
Rohadt életbe! Mi a francért zárt ki?
A legjobban az fáj, hogy pótolhatatlan videók és képek vannak benne a kisfiamról.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás topik
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone-t használók OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva