- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amilo02
üzenetére
Nekem orvosi ultrahang géppel van tapasztalatom, ami nagyrészt műanyag, és alkoholos törlővel szigorúan tilos fertőtleníteni. Elvileg minden cég ad egy ajánlást, hogy milyen törlőkendővel/szerrel lehet tisztítani a fejeket és a gépet.
Amit mi használunk az ez: Hartmann Mikrobac
Rendszeresen törölgetek vele ultrahang fejet ami műanyag, valami gumi-szerű akusztikus lencsével, az ultrahang gép műanyag részeit, gombjait, fogantyúit, érintőkijelzőt. Használtam már Samsung, Philips, GE és Mindray ultrahang készülékekhez, néha a telefonomat is áttörlöm vele, soha semminek nem volt még tőle baja.
Az alkoholos törlőkendő (pl. Hartmann Bacillol) csak felületekhez ajánlott, pl. asztal, tálca, szék, ágy, ilyesmi.
Nem tudom, hogy ez segít-e valakinek, és nyilván az iPad, meg a Macbook nem ultrahang gép, de egy Samsung érintőkijelző egy tablettől nem tudom, mennyire különbözik, talán nem nagyon. Telefonjaim bírták. Monitoron még nem próbáltam, azt nem szoktuk tapizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- Sweet.tv - internetes TV
- Projektor topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A3000 6G 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs