Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogðan
csendes tag

Kedves topiktársak, gondoltam megosztok pár képet arról hogyan néz ki a mobil desktopom. Az iPad egy ikeás Bräda laptoptartón van amikor rajzolok (42x31 cm, 1790 Ft). Alatta van a billentyűzet és a hozzá tartozó diófa csuklótámasz. Ha asztali üzemmódba váltok, arrébb hajintom a tartót……és felteszem az iPadet a Ugreen állványra. Hosszas kutatás után leltem, kb. ez a legmasszívabb, Aliexpresszes, csakúgy mint a hasonló márkájú rádiós egér, aminek a csatlakozója az előző képen látszik. Az a bambusz izé egy mobiltartó, ha videóbeszélek munka közben akkor használom, szintén ikeás, filléres.
Bluetooth-os RK84 mechanikus billentyűzet, a gyári MX brown switcheket már lecseréltem Akko CS Starfish-ekre, meg kapott csini gombokat. Nem volt nagyon olcsó a tasztatúra de bőven nem mániás kategória, és klasszisokkal jobb ergonómiájú mint a MK, harmadannyiért.
Madzagos üzemmódban hubként is üzemel, kettő db. usb A csatlakozója van.
Ha már ergonómia, akinek van Pencilje azoknak javaslom a dupla zsugorfóliás megoldást: a belső rétegre egymással átellenes ékeket vágtam sniccerrel - konfettilyukasztó is jó -, ráhegesztettem hajszárítóval, aztán a következő réteg már vágatlanul ment rá. 10 mm-es zsugorfólia. Fehér nyilván vagányabb de nem volt a boltban. Feketét minden villanyszerelő szaküzletben találsz. Mágnes és töltés megy vele, sokkal jobb a fogása, nem olyan többé mint ha műanyag szívószálat fognék naphosszat.Cerka végén szürke PenTips hegy van, szvsz nem vállalható a Paperlike okozta színmélység- és kontraszt-deficit, szóval Laut páncélüveg és szilikonhegy a megoldás.
Következő lépés egy Anker 341 usb C hub (7-in-1), elvileg már az országban van, gyakorlatilag esélyesen el van veszve az amazon szerint, cudar hóhelyzet van hetek óta szóval vagy meglesz vagy nem. Meg egy színhelyes Eizo monitor. De utóbbi kettő nem létszükség, elég jó a szett nélkülük is.
Remélem adott hasznos ötletet ez a poszt vagy akár követendő példát, fogadjátok szeretettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest