- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Az alaplap és a memória paramétereinek kiírása parancssorból
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Mindent a StreamSharkról!
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem kimondott iPad téma (inkább általános iOS), de alapból ide írok mostanában, ha almáról van szó.
Hátha tudjátok ti is a megoldást.Megosztottak velem Google Drive-on egy 2GB-os zip fájlt és problémáim akadtak a letöltésével így 2022-ben.
Azon már túl vagyok, hogy töröltem az Appstore-os Drive alkalmazást, mikor rájöttem, hogy nem lehetséges benne letölteni dolgokat (lol).
Próbálkoztam azóta Safariban és Chrome-ban, mindkettőben el tudom indítani a letöltést (elvileg), de arról már abszolút nem kapok tájékoztatást, hogy épp hol tart a folyamat.
Semelyik böngészőben semmi "progress" felület, hogy lássam százalékosan, hogy hol tart vagy megakadt-e vagy elkészült...Ha tudtok olyan böngészőt vagy más megoldást, hogy rendesen nyomon követhessem, mi a helyzet a letöltéssel, azt megköszönöm. 🙂
Ha ez esetleg megoldódik, bele se merek gondolni a kicsomagolással milyen nehézségek adódhatnak majd itt almán...
Androidon olyan flottul ment a komplett folyamat, mintha a legtermészetesebb dolog lenne...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- Háború Izraelben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6/128gb - Makulátlan, számla, garancia, akár beszámítással
- iPad Air 4 64GB Rose Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4014
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest