Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
Ma del korul viszi el a futar az air 2 t. Meg utoljara meghajtottam de szerintem gyorsabban merul mint az elozo genes ipadem. Tobb mint felig merult mire hazaertem. Pedig maxra toltve hoztam el. Tuti hogy nem bir annyit. Ott volt hogy 3 nap hasznalt utan is csak 65% on volt. Mindenesetre ha veszek ujra szerintem sima air t fogok venni.
Persze meg igy is boven jo az aksiideje de azert erezheto hogy visszalepes tortent.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest