Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andras7575
üzenetére
A 9-ről nem olvastam volna, hogy érintené (személyesen én azt nem próbáltam, mert azt nem terveztem megvenni). Az új minit próbáltam, elkezdtem rajta scrollozni a PH fórumot és elkönyveltem magamban hogy na biztos a demo szoftver az oka, hogy ilyet látok. Aztán láttam a neten, hogy sajnos nem. Szerintem tisztán szöveget tartalmazó oldalnál (mint itt a fórum) nagyon feltűnő. És emellett zavaró. Más eszközön nekem nem tűnt fel a jelenség ilyen zavaró mértékben.
Nem probléma számomra a dolog, a lényeg hogy még vásárlás előtt kiderült, így másik irányba nézelődök, mert én személy szerint sokat dolgozok szövegekkel így jellemzően látnám a jelenséget. Aki másra használja, pl játék, rajzolás, tollal jegyzetelés, azoknak valószínű hogy nem is igazán fog előjönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A53 5G 6/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest