Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• smc
    addikt

Sziasztok! Android után készülök teljesen átállni ios-re. Vissza, mert Ip5s-ig az összes Iphone megvolt ami megjelent, most viszont már fejlődött annyit az alma, hogy ideje visszatérnem (nagyon tetszik az ios15). Nos, a mobil részt nem is említeném, de egy ősrégi tabletet használok 2014 óta a mai napig hibátlanul (ami mondjuk döbbenetes, mert egy Samsung Tab S 10.5wifi + cellularról van szó), és ezzel kapcsolatban lenne 2 elég fontos kérdésem, amit nem említettem, a kinézettem egy Ipad Air 4 legalább 128gb de ink 256os. Szóval, lehet-e ezzel torrentezni? Illetve sok mindent olvastam már a hangszóróiról, de nem tiszta: akkor ez most 2 hangszórós stereo, vagy mi a szösz? Ez a kettő elég fontos lenne, mert netflixre is lenne használva, de megelőznék egy gondolatot, nem zavar a képarány és a két fekete sáv alul felül, tehát ugorjunk, sokkal inkább aggaszt, hogy szól-e legalább olyan jól mint az én 7éves masinám?! Minden nap használnám munkára is, de erre tudom hogy alkalmas szóval ez nem téma.

Torrentezni nem lehet, max valamilyen böngészős marhasággal..
    Hangszóróból kettőt kapott amik fektetett módban stereot nyomnak(két hangszórórács csak dísz rajta), élőben nem hallottam. de van itt pár tulaj már.

Új hozzászólás Aktív témák