- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
kchris78
üzenetére
Igen, a Magic Keyboard k*rva nehéz, sajnos vagy nem sajnos, a kialakítása miatt szükséges, mivel ellensúlyként funkcionál az iPad-del szemben. Valami kell hogy megtartsa...

Viszont ha még nem használtál MacBook-ot, nagyon meg tudod szeretni az ipad-ez való Magic Keyboard-ot, mivel nem igazán van vetélytársa. (vagyis nem azokkal még nem találkoztam)
Ha meg már használtál Book-ot, és megtetszett, szerintem nem fogod igazán megszeretni.
De ez csak az én véleményem, magamból indultam ki.
Nem írok cikkeket vagy könyvet rajta, egyszerűen megszoktam hogy ez ilyen, és így szerettem meg. Innentől ez az elvárás.
De ettől eltekintve, nagyon sok laptopot kenterbe ver a Magic Keyboard, ami igazán tiszteletre méltó, főleg annak fényében, hogy nem beépített Bill., hanem csak egy kiegészítő.
(vannak akik kifejezetten rühellik a MK-t, na ez pont nem nekik való. Viszont mindenki más meg imádja, aki ugye nem utálja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval röviden: nagyon is (meg)szerethető cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)