Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
De egyértelmű a döntés. De ha nem tudod, hogy neked MacBook kell, akkor nem kell. (Olyanra gondolok, hogy pl munkához használt alkalmazás, de amiket fentebb felsoroltál, azokra mind van ugyanaz az app, vagy jó alternatíva) De így utólag belegondolva, ez már az eredeti kérdésből is egyértelmű volt, mivel nem kérdeztél rá semmire, hogy azt lehet e iPaden.
(Nekem 2014-es airem volt, most van egy 2014-es mac minim sokkal jobb hardverrel, kb 10k ráfizetéssel, mert nekem macOS is kell, de hordozásra meg van egy iPad 6, azt még a csere előtt vettem)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest