Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Nézd, én 10.4 óta használok Mac-et. Nekem az a tapasztalatom, hogy néhányan, akik soha nem használtak még almás notebookot, kicsit túlidealizálják ezt a rendszert. Ilyenkor mindig csak arra tudok gondolni, hogy jól van, majd megtudjátok. A problémák akkor kezdődtek, amikor évente jöttek a bugosabbnál bugosabb frissítések, miközben egy Snow Leopardot évekig foltoztak, azért lett olyan jó. Aztán sokminden van itt még, hw problémák, bill, amd lapka leolvadt az alaplapról, képernyő kopás (staingate) stb. Azok az okok, amiért váltottam iPad Pro-ra. Én macOS-t meg almás notebookot nem akarok látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kávépörkölés
- VR topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest