- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
ugyan a kérdés nem nekem lett szánva, de én egy Adonit Note tollat használok, mióta megvan az iPadem. pressure sensitivity nincs benne, szóval csak “egyszerű vonalakat” firkál, de mivel ritkán rajzolok, ezért nálam ez nem volt gond. töltöttségjelzést csak magán a tollon tud mutatni, ha merülőben van, pirosan világít. microUSB-vel lehet tölteni, olyan 1-2 óra alatt feltölt és 12 órányi használatot tud. 10k-val olcsóbb, mint az Pencil, de ha az ár nem számít és kéne a nyomásérzékenység, meg rajzolás lenne a fő cél, érdemesebb a gyári megoldást választani. én azért választottam ezt, mert sokat szándékoztam vele írni, jegyzetelni, meg az iStylenál nem volt raktáron a másik, és nem akartam tovább várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest