- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
ugyan a kérdés nem nekem lett szánva, de én egy Adonit Note tollat használok, mióta megvan az iPadem. pressure sensitivity nincs benne, szóval csak “egyszerű vonalakat” firkál, de mivel ritkán rajzolok, ezért nálam ez nem volt gond. töltöttségjelzést csak magán a tollon tud mutatni, ha merülőben van, pirosan világít. microUSB-vel lehet tölteni, olyan 1-2 óra alatt feltölt és 12 órányi használatot tud. 10k-val olcsóbb, mint az Pencil, de ha az ár nem számít és kéne a nyomásérzékenység, meg rajzolás lenne a fő cél, érdemesebb a gyári megoldást választani. én azért választottam ezt, mert sokat szándékoztam vele írni, jegyzetelni, meg az iStylenál nem volt raktáron a másik, és nem akartam tovább várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- iPad A16 wifi+ cellular hibátlan 2027.11.18 Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest