Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
corran9
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbiak tekintetében:
Egy 2020-as Ipad pro-t szerettem volna a béta vonalról visszaálltani a nem béta vonalra, mert folyamatosan (minden feloldáskor) hibaüzenetet dobott már másfél napja, hogy frissítsem a rendszert a nem beta-ra, amit az egyébként ilyenkor ajánlott beta profil törlése után sem ajánlott fel.
Ezért az Apple oldalán olvasható metodikával iTunes használatával próbáltam volna visszaállítani a rendszert, de sajnos hibára futott a folyamat, és az iTunes 4010-es hibakódot adott, a készülék pedig megragadt a recovery szintjén.
A 4010-es hibakódra azt találtam, hogy az iTunes a tűzfal programokkal akadhat össze, de minden ilyen jelleg védelmi program kiikatása után is ezt a hibaüzenetet adja au iTunes.
Tapasztalt valaki már hasonlót? Esetleg vki ötlet? (Holnap viszem szervizbe, remélem tudnak majd vele mit kezdeni...)
Kösz előre is!
üdv, c.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest