Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Foobart próbáltam én is, illetve a jet audio-t, maga a program jó is, csak én andoidos telón is úgy kezdem, hogy mappa létrehoz és felnyomom a saját, összerendezett offline zenei pakkom. Na ez itt nem ment.
Alex91: Van benne valami, mert újabban a Win10 dolgai is kezdenek idegesíteni (ld. Gépház-Vezérlőpult). A beállításokkal nem volt gondom, az a része egyébként jól áttekinthető és kezelhető. Munkához egyébként jó lett volna, E-mail, Távoli, Teams, jól kézreállt.
Friczy: Igen, ezzel maximálisan egyetértek. Ennyi haszna volt, hogy kipróbáltam, most már tudom, hogy nem rossz, csak más. Az átlagusernek, aki nem mászik bele mélyen, tkp. tökéletes. (Nem bántva senkit ezzel.)
Szilu7: Igen, a megosztást végül megtaláltam. Az iCloudnál bepipáltam, hogy csak biztonsági mentést csináljon, az appok adatait ne tolja fel. Az appoknál is kikapcsolgattam egyesével, de amikor feltettem egy újat, annál mégis be volt kapcsolva az iCloud mentés.
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Világi hívságoktól mentes a Biostar új inteles alaplapja
- VR topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest