Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali szevasztok néhány szoftveres gondról érdekelne hogy ezek megszokottak-e? És hogy lehet-e tenni ellenük valamit, vagy csak simán hülye vagyok és elcseszek valamit...anno az IOS-t is utáltam a bugok miatt de ez...
1. Az óra , van hogy úgy dönt 2 napig egy akármilyen régió idejét mutatja, hiába töröltem ki Berlin-en kívül mindegyiket belőle ....
2. Az appok jelentős része amiket letöltök az áruházból mondjuk 10\4 a kijelző közepén egy kis alakban nyílik meg mintha ez csak telefon lenne.....
3. Kindle appon belül ha lapozni próbálok simán az oldal 3/4-e eltűnik bele kell nagyítanom majd vissza hogy képes legyen betölteni...
4. A Safari van hogy befagy, de úgy hogy ha ki törlöm a memóriából és újra megnyitom akkor is csak a fagyott oldal nyílik meg......ismételten befagyva.....
van és volt más gond is...volt már gyári visszaállítás is, de úgy csak lecseréltem a bugokat újabbakra..
A cucc egy 2019-es iPad Mini.
Mivel nincs alternatíva így lecserélni nem tudom, ezért érdekelne ti mit mondtok, ha nincs más akkor együtt élek majd a hibákkal de azért na, droidon megszoktam a viszonylagos stabilságot.
Előre is köszi a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- talmida: My Art II.
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
van és volt más gond is...volt már gyári visszaállítás is, de úgy csak lecseréltem a bugokat újabbakra..