Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Hali szevasztok néhány szoftveres gondról érdekelne hogy ezek megszokottak-e? És hogy lehet-e tenni ellenük valamit, vagy csak simán hülye vagyok és elcseszek valamit...anno az IOS-t is utáltam a bugok miatt de ez...
1. Az óra , van hogy úgy dönt 2 napig egy akármilyen régió idejét mutatja, hiába töröltem ki Berlin-en kívül mindegyiket belőle ....
2. Az appok jelentős része amiket letöltök az áruházból mondjuk 10\4 a kijelző közepén egy kis alakban nyílik meg mintha ez csak telefon lenne.....
3. Kindle appon belül ha lapozni próbálok simán az oldal 3/4-e eltűnik bele kell nagyítanom majd vissza hogy képes legyen betölteni...
4. A Safari van hogy befagy, de úgy hogy ha ki törlöm a memóriából és újra megnyitom akkor is csak a fagyott oldal nyílik meg......ismételten befagyva.....
van és volt más gond is...volt már gyári visszaállítás is, de úgy csak lecseréltem a bugokat újabbakra..
A cucc egy 2019-es iPad Mini.
Mivel nincs alternatíva így lecserélni nem tudom, ezért érdekelne ti mit mondtok, ha nincs más akkor együtt élek majd a hibákkal de azért na, droidon megszoktam a viszonylagos stabilságot.
Előre is köszi a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van és volt más gond is...volt már gyári visszaállítás is, de úgy csak lecseréltem a bugokat újabbakra..