Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• |AP|

veterán

válasz |AP| #27514 üzenetére

Végül egy ilyet [link] vettem és hát nyugodtan mondhatom, hogy félsiker :)
    Vagy inkább 40%
    Szóval a billentyűzet fasza, jól is néz ki, van rajta rendes hosszú í (erről később), a minősége is rendben van és méretre jobb, hogy nem olyan apró, mint az Ewent, sőt van rendes numerikus bill. is. Hangosnak hangos, dehát ez van.
    Ami miatt mégsem tökéletes az az, hogy hiába állítom az ipaden a hardveres billentyűzet nyelvét bármire (automatikus, magyar, magyar-QWERTY), a hosszú í és a 0 fel van cserélődve és az egyéb karakterek (@, \, stb) sem ott vannak, ahol egy magyar billentyűzeten kellene lenniük.
    Hosszabb távon vagy megszoknám, vagy megőrjítene, de pont azért nem vettem magic keyboardot, mert túl sokat azért nem fogom használni, csak pár alkalommal.

Az egér már egy másik történet, hiába csatlakozik BT-n keresztül az ipadhez, meg sem moccan. Ha a 2,4G-s vevőegységét bedugom, akkor működik, dehát ugye pont azért vettem BT-s bill+egér kombót, hogy ne kelljen ezzel szórakozni.

Gondolkodom még, hogy visszavigyem az egészet és visszakérjem a pénzt, de a bill. tényleg nem rossz, csak hát ugye nem tökéletes...

Új hozzászólás Aktív témák