Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Van egy 2 éves, 10.5-es, 64 gigás iPad Pro-m, amit teljes megelégedéssel használok. Hozzáteszem, átlagos dolgokra használom, anno csak azért ezt vettem, mert valamivel ár alatt tudtam hozzájutni. Általában 2 évente lecserélem az eszközeimet, így ez ennél is felmerült. A következő készüléket szeretném nagyobb tárhellyel venni, de maradnék a 10.5-es méretnél, és 200-nál többet nem nagyon akarok rákölteni. Ebből gondolom kiderült, hogy nem feltétlenül hivatalos helyen venném, hanem megbízható hardveraprós eladóktól. Ebben az árban két lehetőséget láttam, új vagy refurb kivitelben:
iPad Air 10.5 256 Gb
Ugyanaz, mint ami most van, csak nagyobb tárhellyel, 256 v. 512 GbSzerintetek melyiket érdemesebb venni, ill. mennyit lehet reálisan elkérni az én 2 éves készülékemért (3uTools szerint 93%-os akku, megkímélt állapot, doboz, angol töltő adapterrel)?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest