- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
iPad Pro 2018 11" iPadOS public beta eddig elég kellemesnek tűnik, az alábbi apróságokat leszámítva eddig:
1.) Evernote nem működik, indításkor visszadob a desktopra
2.) A widgeteket hiába rögzíti az ember a Pinned Favourites részbe, ugyanúgy el tudom őket görgetni. (Vagy félreértem és ennek nem úgy kellene működnie, hogy ami itt van azok mindig látszanak, és a többi aktív widget között tudok görgetni?)
3.) Jópofa az időzített dalszöveg megjelenítés (érintésre az adott részre ugrik a zene), de nem találtam eddig meg, hogy hol lehet a régi módon, csak úgy pőrén megnézni a dalszövegeket.Illetve egy nagyobb bugot vettem észre, nekem a FaceID nemhogy nem lett gyorsabb, de szerintem lassabban old fel és közelebb is kell hajolnom a készülékhez mint korábban.
A sidecar-ra nagyon kíváncsi vagyok, de a MBP munkagép, nem teszem rá fel a bétát egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest