Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
iPad Pro 2018 11" iPadOS public beta eddig elég kellemesnek tűnik, az alábbi apróságokat leszámítva eddig:
1.) Evernote nem működik, indításkor visszadob a desktopra
2.) A widgeteket hiába rögzíti az ember a Pinned Favourites részbe, ugyanúgy el tudom őket görgetni. (Vagy félreértem és ennek nem úgy kellene működnie, hogy ami itt van azok mindig látszanak, és a többi aktív widget között tudok görgetni?)
3.) Jópofa az időzített dalszöveg megjelenítés (érintésre az adott részre ugrik a zene), de nem találtam eddig meg, hogy hol lehet a régi módon, csak úgy pőrén megnézni a dalszövegeket.Illetve egy nagyobb bugot vettem észre, nekem a FaceID nemhogy nem lett gyorsabb, de szerintem lassabban old fel és közelebb is kell hajolnom a készülékhez mint korábban.
A sidecar-ra nagyon kíváncsi vagyok, de a MBP munkagép, nem teszem rá fel a bétát egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi