Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
üzenetére
1. Excelre a legutolsó dolog lenne egy tablet amit használnék, az kétségtelen. De otthon nem szerkesztek excelt csak iszonyat ritkán.
2. Van pár játék műfaj amikre jó, pl local coop címekből van ami kifejezetten tableten jó. Én ugyanakkor nem használom játékra, de ha épp összegyűlik 2-4 ember néha előkerül körünkben is...
3.attól függ mit nevezel munkának. Egy designer, fotós, filmesnek van olyan munkafolyamat, amire jobb egy tablet. Nem az egészre, de bizonyos szakaszokra igenis jobb.
4. Na ebben nem értek egyet- 12.9es legnagyobb van nekem. Sokkal kényelmesebb fekve s kanapéban fetrengve is a böngészés, még ennek a hsznek az írása is, szemben egy laptoppal! Asztalnál fordul a kocka, de kanapéban verhetetlen. Persze valamennyi bicepsz nem árt mellé, tessék kondiba járni
5. Utómunkára csak ipad vs csak imac esetében én is utóbbit választanám. De van olyan rész ami kellemesebb ipaden. Ahogy pl egy esküvői fotós is hamarabb fog előkapni a helyszínen egy ipadet szerkeszteni mintsem egy macet pláne egy imacet
szerintem egy fotós utómunka (profi szonten... hétköznapira bőven elég ipad is) egy excel használat és munka az nem a hétköznapi szint s ami alatta van az átlag alatti. Én nem szerkesztek otthon excelt és fotókat gyakran. Én nem akarok otthon ilyenekkel foglalkozni, mert nem tartozik az életemhez. Az, hogy böngésszek, oktató videókat nézzek, fórum hszeket írjak, menedzseljem a nasom, smseket írjak, emaileket, ynab-et menedzseljem, naptár stb, szóval a tényleg átlag dolgokat, arrasokkal kényeémesebb, jobban bírja, gyorsabb és olcsóbb is mint egy mac. Az évi 1db excel szerkesztést túlélem numbersben is

szóval nyilván felhasználófüggő, kinek mi az igénye - de azt sehol senki nem állította, hogy excelezésre ipadet kell venni
ahogy ha pl dolgoznom kell akkor én is hazahozom a céges mbp-t, de jobb szeretem, ha ilyen eszköz nincs itthon. Eleget nyomkodok én olyat a munkahelyemen... (halkan megsúgom, h én szemét ha tényleg muszály, azt az évi 1db privát használatra szükséges excelt munkaidőben rakom össze a gépen
megint halkan jegyzem meg, h a jellemzően privát használatra gyártott excelek 99% kiváltható appal, ami sokkal jobb az adott kérdéskörre. Ezért se érzem pl az excel hiányát, hiszen amire más azt használ magán célra, arra én jellemzően appokat. Ynab, pl, ha már szóba hoztam
amiknek nagy előnye továbbá, hogy adott appnak van telefonos és órás verziója is jellemzően, így tényleg promt tud bevinni ember értékeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest