Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
elprimo
üzenetére
Igen, utána én is szétnéztem a media marktban a kiállított darabok között, direkt a tükröződésre fókuszálva, és megállapítottam, hogy a kiállított pro gép is tükröződik, igaz kevésbé, mint a sima ipad.
Ennyire mondjuk a telefonom is tükröződik, csak kisebb méretben kevésbé zavaró, illetve itt elég széles a káva, és mivel ott semmilyen tartalom nincs megjelenítve, így a space grey változat fekete keretével még inkább szembetűnő.
Mindenesetre valamennyire már megszoktam, igaz, tegnap is úgy olvastam rajta, hogy kicsit meg kellett döntenem, hogy direktbe ne lássam benne a kislámpát a komódon
Közben elkezdtem hozzá tokot keresni, szerintem a legjobb valami univerzális bélelt tok lenne, amiben ha kell, nyugodtan lehet hurcolászni, de nem igazán találok ilyet (pl. a Gerillának vannak ilyen tokjai, de itthon sehol sem látok raktáron).
local1: egyik ismerősöm simán végignyomott most egy 2 éves MBA képzést úgy, hogy a Surface-én kívül semmilyen számítógépe nem volt, tehát ha nagyon akarja valaki és kész bizonyos kompromisszumokra, akkor el lehet lenni egyéb számítógép nélkül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest