Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz elprimo #24455 üzenetére

Igen, utána én is szétnéztem a media marktban a kiállított darabok között, direkt a tükröződésre fókuszálva, és megállapítottam, hogy a kiállított pro gép is tükröződik, igaz kevésbé, mint a sima ipad.
    Ennyire mondjuk a telefonom is tükröződik, csak kisebb méretben kevésbé zavaró, illetve itt elég széles a káva, és mivel ott semmilyen tartalom nincs megjelenítve, így a space grey változat fekete keretével még inkább szembetűnő.
    Mindenesetre valamennyire már megszoktam, igaz, tegnap is úgy olvastam rajta, hogy kicsit meg kellett döntenem, hogy direktbe ne lássam benne a kislámpát a komódon :)

Közben elkezdtem hozzá tokot keresni, szerintem a legjobb valami univerzális bélelt tok lenne, amiben ha kell, nyugodtan lehet hurcolászni, de nem igazán találok ilyet (pl. a Gerillának vannak ilyen tokjai, de itthon sehol sem látok raktáron).

local1: egyik ismerősöm simán végignyomott most egy 2 éves MBA képzést úgy, hogy a Surface-én kívül semmilyen számítógépe nem volt, tehát ha nagyon akarja valaki és kész bizonyos kompromisszumokra, akkor el lehet lenni egyéb számítógép nélkül is.

Új hozzászólás Aktív témák