Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akangels
tag
Sziasztok !
Pár év eltelteltevel , miutàn lezúztam az Air 2 met , most vettem egy 2017 es Pro (256gb wifi+ cellular)-t , gondoltam radobom az iPhone X em backupjat. Na de miutan megcsinàltam 1 ejszaka alatt a telefon backupjat icloudba , valahol 80-110 gb kozott re , beallitottam hogy arrol àllitsa be magàt , végig is ment pàr pillanat alatt a backup és elkezdte visszatolteni az applikaciokat. De en azt gondoltam hogy ez olyan lesz mint amikor telefont-telefonra költöztetek és minden főképernyő , fotók , applikàció onnan folytatódik mint ahhol a backup készült. De se a fotok , se a hatterkepek, se az applikacio elrendezes nem allitodtak vissza olyanra. Ez alapvetoen normalis ( ennyire nem kompatibilis a backup iPhonerol-iPadre vagy en rontottam el valamit) ? Valamint ezutan eltunt az iCloudbol az iPhone backupja.
Köszi előre is a választ !
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest