Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akangels
tag
Sziasztok !
Pár év eltelteltevel , miutàn lezúztam az Air 2 met , most vettem egy 2017 es Pro (256gb wifi+ cellular)-t , gondoltam radobom az iPhone X em backupjat. Na de miutan megcsinàltam 1 ejszaka alatt a telefon backupjat icloudba , valahol 80-110 gb kozott re , beallitottam hogy arrol àllitsa be magàt , végig is ment pàr pillanat alatt a backup és elkezdte visszatolteni az applikaciokat. De en azt gondoltam hogy ez olyan lesz mint amikor telefont-telefonra költöztetek és minden főképernyő , fotók , applikàció onnan folytatódik mint ahhol a backup készült. De se a fotok , se a hatterkepek, se az applikacio elrendezes nem allitodtak vissza olyanra. Ez alapvetoen normalis ( ennyire nem kompatibilis a backup iPhonerol-iPadre vagy en rontottam el valamit) ? Valamint ezutan eltunt az iCloudbol az iPhone backupja.
Köszi előre is a választ !
-
akangels
tag
Üdv urak !
Kedvező forrást keresek air 2 32gb/64gb (hatha lehet meg kapni valahol) wifi modellre. Az előző Air 2 sajnos hétfőn menthetetlen állapotott vett fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest