- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
redband #23324 üzenetére
Mióta a MediaMarkt és az Apple is azt mondta, hogy nyasgem, nevesítve nekem kell bizonyítanom a szavatosság (tudjátok a második év alatt) alatt, hogy már a készülék vásárlásánál is fenn állt a hiba, amivel visszamentem, ezért úgy döntöttem, hogy soha többet nem vásárolok hivatalos Apple shopban, kivéve ha valami nagyon brutál akció van és esetleg 0% THM. Én már azt vallom, hogy bekaphatja az Apple. Ha azt nézzük, hogy alapból jóval drágább egy készülék Apple Storeban, akár 60-70 ezer is lehet a difi, plusz esetleg biztosítás meg mindenféle védelem rájön, akkor alsóhangon 100 ezer forinttal is többet ott lehet hagyni.
Vannak olyan webshopok, amelyeknél több ezer értékelés van, amiből el lehet dönteni, hogy megbízható-e vagy sem, és végső soron minden ügyfélszolgálatot fel lehet hívni, hogyan állnak az emberhez, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest