Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Jah, hiányzik a Desktop OS róla. Ha az lenne, akkor best buy. Persze, most mindenki azt mondja, hogy nem kell az rá, így a jó, de mivel valszeg az eladásokat az eléggé ösztönözni fogja, és koptatja szépen lassan kifelé a notebook-okat a tablet (legalább is ez az irány szerintem), amikor kiadja az apple iPad-ra is, akkor majd az lesz a non plus ultra mindenkinek! Hogy hűűű, váá, de király!
Valami hibridet kellene kitalálni, hogy ha mondjuk billentyűzettel használod, akkor asztali OS-re váltson, ha lecsatolod, akkor meg átváltson iOS-re, vagy valami átmenet legyen. Szerintem.
De amíg van macebook, addig azt is el kell adni, szóval majd valamelyik ujjukba bele kell harapni, és terelni az embereket az újabb rendszerek felé.
De ezt már oldják meg ők! Szerintem 2-3 éven belül már nem sima iOS fog futni az iPad-eken, hanem valami hibridebb, 2in1 megoldás, és szerintem akkor lesz mindenkiben megint az "must have" érzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa Rally
- bambano: Bambanő háza tája
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest