Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
Alex91
üzenetére
Ha így működne, akkor igen. De nem így működik.
Pl. ha egyszer ott egy videó vagy egy zene az eszközön, miért nem tudom bármelyik videolejátszóval lejátszani? (beépített videoalkalmzás vs. VLC) Ugyenez zenére. (jó, a választ nagyjából tudom, de itt kezdődnek az idegesítő túlbonyolított dolgok a file-kezelésben)
Továbbá: te az iTunest a Totalcommanderrel állítottad szembe, de ez így hamis összehasonlítás, mert amíg PC és Android közt szinte bármivel lehet másolni (és bármilyen oprendszer alatt), addig PC és iOS közt csak egy gyári és egy 3rd party alkalmazással, amelyek kifejezetten PC és iOS közti átviltelre vannak megírva, nem pedig egy általános másolásra szóló programmal. Hozzáteszem, iOS esetében az oprendszer is korlátozott, amíg az Android filerendszerét gond nélkül tudom Linux alól is kezelni, iOS esetében marad a Win vagy a MakkosX. Nekem meg a Linux az elsődleges platformom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest