Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Mindkét billes kérdésre:
Stabil ölben tarható megoldás nincs, sajnos mindig borul valamerre.
Ha nem szövegbevitelre van elsődlegesen használva(ami valószínű, hisz akkor nem tabletet választanátok), akkor inkább egy jobb tok, és BT bill, ugyanis a bill extra súly, vastag, azt is hajtogatni kell ( kialakítástól függően), akkor is ha nincs rá szükség(Tehát mindig...).A kommentet pedig nem kevés youtube review végignézésére alapozom, mint konklúzió, tényleg beleraktam ebbe a kérdésbe pár órát, és mindenhol ez jött ki. Kompromisszumos, és a legtöbb user nem használja ki.
Amit javaslok: YouTube, sok összehasonlító videó, mert rengeteg jó megoldás van a piacon, amelyik szimpatikus azt megvenni. Pl az Apple smart keyboard nagyon jó értékelést kapott, csak ugye bitang drága. Ha tényleg kell, én ugyanis arra jutottam, hogy nem kell, nem gépelek annyit. Ezt is képernyőn pötyögtem, minimális félreütéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Diablo IV
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPhone 11 128GB 98% (3 hónap Garancia)
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest