Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
amióta a Konstantin átvette a cikk írást, elképesztő sokat romlott a minőség, ez pedig már régóta tartó tendencia. pedig anno elég jó kis hely volt az oldal, még HáAndrás is hozott cikkeket. nem is tudom, talán 3 éve nem jártam az oldalon.
kicsit kesze-kuszának tűnik nekem amit az apple csinál az iPad szériával, már a 3-as minit sem tudtam hova tenni, kapott touchid-t meg új színt, amúgy egy az egyben a kettes mini volt, majd jött a négy ami határozottan frissült, most meg igen csak beérett a frissítés és sehol semmi. szerintem simán jönnie kellene egy pro verziónak ahogy a nagyobb típusnál is van ilyen opció, tehát 4 hangszóró meg az új technológiás kijelző, A9 proci, kamera. ezzel megugrana az ár, de akkor csinálják azt mint a másik vonalon, hogy az előzőt (mini4) hagyják piacon.
értem én valamennyire a mostani új iPad-et, hogy elérhetőbb az ár, viszont gyengébb, mert a pro még ott marad lehetőségként, csak fura ez, hogy jön egy új dolog, és gyengébb.
ott tört meg a dolog amikor kijött a 3-as iPad, és vastagabb lett, mint a kettes. a hw sem bírta a kijelzőt, ahogy ez történt a 13-as első retina mbp-nál. tök jó lenne olyan sorozatot látni, ahol tényleg mindenben jobb, vagy legalább nem rosszabb az újabb modell, így a vásárlónak nem kell infót szereznie; kijött az új? oké, az jobb, mint ami volt. buy it!van piaca a mininek. vagy nincs? ha megcsinálják pro-ra, megint lesz.
írok egyet Timnek ✌🏻
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung galaxyS8ultra
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest