Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Maga a tok vékony, de a hajtogatható része nem, viszont cserébe atom stabil és nagyon jól használható. Kellemes tapintású, erős, minőségi darab, évek óta használom.
A vastagsága zavaró kezdetben, de annyira jó, hogy amióta az elsőt megvettem egy iPad Mini 2-höz, úgy nagyjából 3,5 éve, azóta mást nem szívesen használtam.
Minin kényelmesebb, mint a 9,7"-on, de arra sem találtam jobbat.
Ha valaki függőlegesen is ki szeretné támasztani, meg vízszintesen is, stabilat akar, sokat cipeli kézben, esetleg sokat olvas kézben tartva, akkor ez egy nagyon kényelmes alternatíva.
(Az egyik legjobb dolog, hogy a kihajtogatható részét ráadásul lehet körömrágás helyett tekergetni, hajtogatni, gumit piszkálni rajta, folyton matatós embereknek elmélyült gondolkodáshoz is ideális választás. :- ) )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- Linux Mint
- PlayStation 3
- Bittorrent topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest