Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
Első és legfontosabb a méret.
Kell e a 9.7"? 
1 éve én is sokat gondolkoztam ezen, és döntöttem. Ha egyszer veszek tabletet, azt úgyis otthon, kényelmesen a kanapén, vagy utazás során vonaton használom, nem az utcán sétálva (jobb esetben). Igy a nagy méret nagy előny film nézéskor, vagy böngészéskor. Én nagyon szeretem, és egyáltalán nem bántam meg.
Haveromnak van Mini2, na az nekem nagyon pici, nem sokkal kisebb már egy komolyabb okostelefon. Akkor meg minek tab? 
Én megvettem az Air2-t és nagyon nem bántam meg. Imádom. Nagyon jó üzemidő, száguld mint a villám.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kell e a 9.7"?
Haveromnak van Mini2, na az nekem nagyon pici, nem sokkal kisebb már egy komolyabb okostelefon. Akkor meg minek tab?