Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
blakey
üzenetére
Na, Te vagy az én emberem.
Bár, ha nem próbáltad még az RR3-at, nem biztos. Amúgy szerintem nagyon jó játék (eltekintve persze a mértéktelen pénzéhségétől), nagyon szépen viszi az iPad (eltekintve attól, hogy 60 fps-t nem tud, viszont brutál jó a grafikája, mobil eszközhöz képest), szóval érdemes lenne kipróbálnod...
Nem tudom, hogy milyen kontroller lenne jó hozzá... leginkább kormány...
És ha már kipróbáltad, megmondhatod, mennyi helyet foglal rajta... és jó-e hozzá az iPad, mint kontroller (ugye forgathatod a levegőben, mint egy kormánykereket). Vennék én, csak kicsit parázok, hogy nem hozza az élményt, és kidobtam 50K-t...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- iPad Pro 12,9" 4.gen Wifi+Cellular 128GB A2232 Space Grey + Magic Keyboard (HU)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár, ha nem próbáltad még az RR3-at, nem biztos. Amúgy szerintem nagyon jó játék (eltekintve persze a mértéktelen pénzéhségétől), nagyon szépen viszi az iPad (eltekintve attól, hogy 60 fps-t nem tud, viszont brutál jó a grafikája, mobil eszközhöz képest), szóval érdemes lenne kipróbálnod...