Hirdetés
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Pc-n a vlc lejátsza a cd, video cd, dvd lemezképeket. Blurayt még nem próbáltam. iPadon nem próbáltam dvd isot elindítani.
"Play all files, in all formats, including exotic ones, like classic VLC media player." Ezt írja... De ez nem garancia.
Az ISO nem file formátum, hanem lemezkép, ami bármit tartalmazhat, amit lemezre írhatsz. Fájlokat, cd, dvd, bluray... lemezformátumot, telepítőlemezt...
Meglepődnék, ha egy win8 ISO-t behúznék a vlc-be, aztán a lejátszóban telepíteni kezdené....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest