Hirdetés
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
A telenor 3g használom, viszont eredetileg 1.0.6-ra töltöttem fel, a data, cache és recovery nélkül. Természetesen nem is reseteltem a download után.
(#5096) laci laci
Nekem is az jutott eszembe, mint az előttem szólónak. pl nekem is gyorsan talál fixet, tartja a műholdakat, sygic-el még teljesen tűrhetően navigál is, viszont más appokkal használhatatlanul fos.
Amúgy itt van 2 kép, hogy miről rinyálok állandóan:

Az elsőn ugye össze vissza trackelt, a második kép pedig egy februári track, ahol egész tűrhető volt az eredmény és nem csak egyszer hanem többször is működött. (sajnos nem emlékszem, melyik rom volt az, de azóta sem sikerült ezt a minőséget még megközelíteni sem, bármilyen gps fájlokat cserélgettem is.)
Visszaraknám a régi V3C-s lewa portot ha tudnánk végre a megoldás a telenorra. esküszöm az volt eddig a legjobb. Még a home gomb bug felett is szemet tudnék hunyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Villanyszerelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Filmvilág
- Gamepad
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest