Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
A telenor 3g használom, viszont eredetileg 1.0.6-ra töltöttem fel, a data, cache és recovery nélkül. Természetesen nem is reseteltem a download után.
(#5096) laci laci
Nekem is az jutott eszembe, mint az előttem szólónak. pl nekem is gyorsan talál fixet, tartja a műholdakat, sygic-el még teljesen tűrhetően navigál is, viszont más appokkal használhatatlanul fos.
Amúgy itt van 2 kép, hogy miről rinyálok állandóan:

Az elsőn ugye össze vissza trackelt, a második kép pedig egy februári track, ahol egész tűrhető volt az eredmény és nem csak egyszer hanem többször is működött. (sajnos nem emlékszem, melyik rom volt az, de azóta sem sikerült ezt a minőséget még megközelíteni sem, bármilyen gps fájlokat cserélgettem is.)
Visszaraknám a régi V3C-s lewa portot ha tudnánk végre a megoldás a telenorra. esküszöm az volt eddig a legjobb. Még a home gomb bug felett is szemet tudnék hunyni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független akku 92%
- iPhone 13 128GB gyári független új akku megkímélt
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs