Hirdetés
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Kötekedni szeretnél? Nem vagyok olyan kedvemben.
Azt írtam, hogy tegye vissza az akkut utána, miután már be van dugva USB-re a teló. Te pedig azt szajkózod, hogy nem csinál amúgy sem semmit sem. De igen, csinál. Pont azért, mert akkor szokta "megtalálni" a Windows, mikor már vissza van téve az akku, azért írtam hozzá azt is, de előtte is ott lóg a COM valahányadik virtuális porton, csak éppen a drága Win 7 pl. oda nem jelez csatlakozást, csak az első alkalommal és csak akkor, ha még nincs driver telepítve.... Ha lenne Linux az pedig végig látná, hogy ott van az USB eszközök között, de ez a teló totál döglött, meg sem próbál bekapcsolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Apple MacBook
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt írtam, hogy tegye vissza az akkut utána, miután már be van dugva USB-re a teló. Te pedig azt szajkózod, hogy nem csinál amúgy sem semmit sem. De igen, csinál. Pont azért, mert akkor szokta "megtalálni" a Windows, mikor már vissza van téve az akku, azért írtam hozzá azt is, de előtte is ott lóg a COM valahányadik virtuális porton, csak éppen a drága Win 7 pl. oda nem jelez csatlakozást, csak az első alkalommal és csak akkor, ha még nincs driver telepítve.... Ha lenne Linux az pedig végig látná, hogy ott van az USB eszközök között, de ez a teló totál döglött, meg sem próbál bekapcsolni...