- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Ha gyerek lennék, Te pedig ilyen kérdés feltevésével felsőbbrendűnek gondolod Magad a korod miatt, de én mégis tájékozottabb lennék, valamint a hozzáállásom is komolyabb, akkor az Neked már régen rossz lenne szerintem...
Érdekes, hogy ez csak Nálad jelentkezett értéknövelő tényezőként, még soha senkinek nem merült fel pluszköltségként a kitöltött CN22 vagy CN23, de biztosan velem van a probléma.
Nem vagyok agytröszt sem, de talán több ilyen ügyintézésen mentem már át, és nem kapok egyből idegbajt, és nem állok hozzá úgy, hogy soha többet nem rendelek Kínából, mivel ezek szerint alapvető tájékozódás nélkül tetted azt is. Részemről téma lezárva, mindenki más nevében köszönöm a sok segítséget, amit itt nyújtottál, mert ha nekik szólt, akkor ők ezzel biztosan sokkal előrébb jutottak...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem vagyok agytröszt sem, de talán több ilyen ügyintézésen mentem már át, és nem kapok egyből idegbajt, és nem állok hozzá úgy, hogy soha többet nem rendelek Kínából, mivel ezek szerint alapvető tájékozódás nélkül tetted azt is. Részemről téma lezárva, mindenki más nevében köszönöm a sok segítséget, amit itt nyújtottál, mert ha nekik szólt, akkor ők ezzel biztosan sokkal előrébb jutottak...