- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
Dromedal
üzenetére
Ha gyerek lennék, Te pedig ilyen kérdés feltevésével felsőbbrendűnek gondolod Magad a korod miatt, de én mégis tájékozottabb lennék, valamint a hozzáállásom is komolyabb, akkor az Neked már régen rossz lenne szerintem...
Érdekes, hogy ez csak Nálad jelentkezett értéknövelő tényezőként, még soha senkinek nem merült fel pluszköltségként a kitöltött CN22 vagy CN23, de biztosan velem van a probléma.
Nem vagyok agytröszt sem, de talán több ilyen ügyintézésen mentem már át, és nem kapok egyből idegbajt, és nem állok hozzá úgy, hogy soha többet nem rendelek Kínából, mivel ezek szerint alapvető tájékozódás nélkül tetted azt is. Részemről téma lezárva, mindenki más nevében köszönöm a sok segítséget, amit itt nyújtottál, mert ha nekik szólt, akkor ők ezzel biztosan sokkal előrébb jutottak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- iPhone SE 2020 64GB Akkumulátor: 95%
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyok agytröszt sem, de talán több ilyen ügyintézésen mentem már át, és nem kapok egyből idegbajt, és nem állok hozzá úgy, hogy soha többet nem rendelek Kínából, mivel ezek szerint alapvető tájékozódás nélkül tetted azt is. Részemről téma lezárva, mindenki más nevében köszönöm a sok segítséget, amit itt nyújtottál, mert ha nekik szólt, akkor ők ezzel biztosan sokkal előrébb jutottak...