Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
valaki ezt írta a concorde-os fórumon [link]
A készülék 850/2100-as, az alapsáv információ a z akkumulátor alatt található. WCDMA 850/2100
Nekem telenoros micro sim van a készülékben, ami először hasonlóképpen nem működött.
A vezeték nélküli és egyéb hálózatok -Továbbiak-Mobilhálózatok beállításnál adatkapcsolatra kiválasztottam telenoros kártyát, majd a g szolgáltatásnál engedélyeztem a 3G-t és a Hálózat mód -nál bekapcsoltam a csak WCDMA módot. Ezután a telefon elfogadta a a telenoros 3G-szolgáltatást. Igaz visszaváltott a GSM/WCDMA módra, de a telefon tökéletesen működik.
Kikapcsolt wifinél a telenoros hálózatjel mellet megjelenik a H+ illetve az E ikonNekem ezt nem sikerült reprodukálnom, valaki?
viszont a próbálgatás alatt rájöttem, hogy a telefon egyszerűen nem talál beszélgetésre alkalmas WCDMA hálózatot: ha wifi be van kapcsolva és közben átrakom "csak wcdma" módra akkor keres egy ideig, azután piros x. szóval wcdma-ban csak adatkapcsolatban megy, ezért nincs ilyenkor hívás, lehet hogy csak hagyni kellene több időt neki? majd holnap kipróbálom 3g fedettebb helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az első hardvertalálka az idei évben
- DUNE médialejátszók topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Battlefield 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest