- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
valaki ezt írta a concorde-os fórumon [link]
A készülék 850/2100-as, az alapsáv információ a z akkumulátor alatt található. WCDMA 850/2100
Nekem telenoros micro sim van a készülékben, ami először hasonlóképpen nem működött.
A vezeték nélküli és egyéb hálózatok -Továbbiak-Mobilhálózatok beállításnál adatkapcsolatra kiválasztottam telenoros kártyát, majd a g szolgáltatásnál engedélyeztem a 3G-t és a Hálózat mód -nál bekapcsoltam a csak WCDMA módot. Ezután a telefon elfogadta a a telenoros 3G-szolgáltatást. Igaz visszaváltott a GSM/WCDMA módra, de a telefon tökéletesen működik.
Kikapcsolt wifinél a telenoros hálózatjel mellet megjelenik a H+ illetve az E ikonNekem ezt nem sikerült reprodukálnom, valaki?
viszont a próbálgatás alatt rájöttem, hogy a telefon egyszerűen nem talál beszélgetésre alkalmas WCDMA hálózatot: ha wifi be van kapcsolva és közben átrakom "csak wcdma" módra akkor keres egy ideig, azután piros x. szóval wcdma-ban csak adatkapcsolatban megy, ezért nincs ilyenkor hívás, lehet hogy csak hagyni kellene több időt neki? majd holnap kipróbálom 3g fedettebb helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- NIOH 3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs