Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
byrolord
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Vettem egy iNew v3-at, 1.0.8-as, rootolva kértem, mert még nem csináltam ilyeneket, azaz nem értek hozzá.
Aztán valamelyik programban matattam a beállításokban, csak már nem tudom, hogy melyikben, itt hirtelen ötlettől fogva az USB beállításokban kiválasztottam a „Windows XP mód”- ot. Ezt nem kellet volna tennem, mert azóta Pc-re dugva nem látja a belső 16Gb-os memóriát Win7 alatt. De már zsongott a fejem, mert egész nap nyomogattam a programokat, így abszolúte nem emlékszem, melyik programmal kapcsoltam át az USB működést. Az SD-kártyát látja.
Aztán jött az újabb ötlet, a telót visszaállítottam gyári beállításokra (logikus, nem?
) Talán ezt sem kellet volna csinálnom, mert visszaállítás után eltűnt a Beállításokból a Fejlesztőknek menüpont, ahol az USB hibakeresést be tudnám kapcsolni.
Kérdéseim: Melyik programmal tudom az USB-t beállítani, hogy ne WinXP módban működjön? Hogy tudom elővarázsolni a Fejlesztői menüpontot?
Valaki segítsen, mert leteszem a hajamat!
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 8 64GB black &white gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A20e, gyári dobozában, 32Gb, Dual sim, független, szép kijelző
- iPhone X 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Google Pixel 8 - 8/128GB I Tensor G3 I Obsidian I Spigen extrák I GrapheneOS opció I Foxpost árba!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Talán ezt sem kellet volna csinálnom, mert visszaállítás után eltűnt a Beállításokból a Fejlesztőknek menüpont, ahol az USB hibakeresést be tudnám kapcsolni.