Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teote
csendes tag
Sziasztok! A tegnapi naptól én is az Inew V3 készülék boldog tulajdonosa vagyok. Hála RVR400 segítőkészségének
. Pöpec készülék, kiváló az adatkapcsolat, a gps még nem annyira jó kalibrálom, továbbá egyszer kétszer telefonálásnál egy kis zúgás keletkezik a tárcsázásnál és jó fotókat készít
A készülék ezektől függetlenül frankón működik. Build szám: cxq_v3_inew_v1.0.8-as és 850/2100. Az akkumulátort felvitte 100% az első 10 órás töltésnél, de 85%-ra nagyon hamar lecsökkent. Azóta is zuhan, már 40%-nál tart. Persze még többször meg kell formázni, hogy optimálisra beálljon.
A fórum rendszeres olvasója vagyok, és ami felmerült vagy érdekes volt, azt ki is jegyzeteltem, de egyenlőre nem szóltam hozzá. A jegyzeteimet átolvasva kettő problémám van, amire nem találtam választ. Az első hogy a feloldás alatt van egy mozgó karika, valamikor volt erről szó, de nem találom? A másik, hogy miképpen lehet kikapcsolni a rezgést?
Ebben kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm. Üdvözlettel, Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pöpec készülék, kiváló az adatkapcsolat, a gps még nem annyira jó kalibrálom, továbbá egyszer kétszer telefonálásnál egy kis zúgás keletkezik a tárcsázásnál és jó fotókat készít