Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adnoctum18
senior tag
-
őstag
Természetesen a trackpoint a legnagyobb királyság, szinte mindig azzal használom a gépet, a touchpad le is van tiltva. Tulajdonképpen emiatt nem voltam hajlandó más gyártó hasonló szintű notiját megvenni, mert tudom, hogy azokon nincs trackpoint, vagy ha van is, akkor is nagyjából használhatatlan (DELL-en próbáltam, tragédia).
Viszont van két szituáció, amikor egeret használnék. Az első, amikor monitorra van kötve a gép, és rendesen íróasztalnál ülök. Ilyenkor mondjuk nem is egeret használok, hanem komplett wireless egér + billentyűzet kombót. Ebben az esetben a fogyasztásnak nincs jelentősége, mert úgyis akkuról megy a gép.
A másik szituáció, amikor már este van, és az álmossággal egyenes arányban egyre hátrébb hanyatlok - persze nem fekszem le aludni, még a végén túl kipihent lennék -, és már a mellkasomon van a gép. Ekkor már túl kényelmetlen a kezemet annyira felhúzni, egyszerűbb, ha magam mellett van és úgy egerészek.
audi100td: Kilenccellás. Az x201-nek hatcellással is hoznia kellene a 8 órát? Mert akkor a kardomba dőlök.
adnoctum18: Attól függ, hogy mennyire húzod közel a gépet a fejedhez. Ha már egészen a mellkasodon van, akkor már nagyon kényelmetlen a kéztartás, ha a trackpointot akarod kezelni. Tény, hogy nagyon jól lehet görgetni vele, de az egér görgőjével is.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
-
őstag
Kipróbáltam a bluetooth-szos egeremet, van egy régebbi Logitechem. Úgy vettem észre, hogy a bluetooth csak néhány percet ront az akkumulátoros üzemidőn. Biztos nem lényegtelen, hogy a bluetooth adapter egy beépített eszköz, valószínűleg tudták optimalizálni az energiafelhasználását, ellentétben a külső USB stick egy idegen elem, fogyaszt amennyit fogyaszt.
No, akkor vehetek egy új bluetooth-szos egeret is. Megérte megvennem 17 ezerért a Logitech anywhere-t. Sebaj, majd használom a cégeshez. Csak az a kár, hogy így már 5 egerem és 2 egér + billentyűzet kombóm lesz.
The Amiga, Born a Champion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Házimozi belépő szinten
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ, BONTATLAN! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- ÚJ, BONTATLAN! - Acer Predator Triton Neo 16 - Core Ultra 9, 32GB, 2X1TB, RTX4070 - 3 ÉV GARANCIA!
- Akció Eladó ASUS X553M Notebook
- Hp Elitebook Folio 1040 G3
- Notebook alaplap: HP ProBook 650 G4 (i5 8gen CPU-s 15k, i7 8gen CPU-s 25k) HP EliteBook 820 G1 (9k)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest