- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #19040 üzenetére
En sem ertem, de ez igy akkor qurva gaz. Ha tenyleg magas frekis hangja van, elvileg mar maga a venti szarul van megtervezve, nem hiszem, hogy lesz erre orvoslat.
Miert kell attervezni egy jo ventit, tiszta szivas, nem tudom akkor mil esz az x200s utodja, abban bizom, hogy az x230 vagy ahogy hivni fogjak, nem lesz igy elcseszve, nem igaz, hogy mar az x sem jo, igy az ips panel sem er semmit, a csend a legfontosabb egy notinal, legalabbis nekem.
Scalpel: "Win7 x64 minden további nélkül kiírta, hogy 4GB RAM van a gépemben." De ez nem jelenti azt, hogy az egeszet tudja is kezelni.
Intelligencs: X200(s)? Ez volt talan a valaha keszült legjobb x szeria.
-
válasz
buvartacsko #19040 üzenetére
Én már azon gondolkozom, hogy hagyom az egészet a fenébe. Francnak sem kell az idegeskedés. Kicserélem az SL300-asomban a 6 cellás aksit egy 9-esre, meg belepattintok egy 128-as SSD-t, és 2-3 évre megoldottam a laptopkérdést. Ez legalább tuti működik, és nem sivít a ventije. A megmaradt pénzből meg veszek valami disznó 24"-es moncsit az asztali gépemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest