Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Wolfskin #19490 üzenetére
Nekem egy régebbi fajta bluetooth-szos Logitech egerem van, még optikai, nem lézer. Talán még az első ilyen cucc volt. Évekkel ezelőtt használtam rendszeresen, emlékeim szerint néhány hónapig bírták az elemek, tehát egyértelműen rövidebb ideig, mint egy nem bluetooth-szos, "sima" vezeték nélküli egér. De lehet, hogy az újabb egerek már jobbak.
Egyébként igazából csak több hét használat után tudnék rendesen véleményt mondani a fogyasztásról, most csak azt tudom mondani, amit a gép becslésként kiír az akkuidőre, az meg ugye annyi amennyi. Mindenesetre a kis stick bedugása után lényegesen nagyobbat esik a becsült akkuidő, mint a bluetooth bekapcsolása után.
The Amiga, Born a Champion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Mini-ITX
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Acer Chromebook Spin C738T
- HP Elitebook X360 1040 G7 érintőképernyős, i7-10610U, 16 GB RAM, 512 GB SSD
- Lenovo 80TG 4 GB RAM, 128 GB tárhely
- ÚJ, BONTATLAN! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- ÚJ, BONTATLAN! - Acer Predator Triton Neo 16 - Core Ultra 9, 32GB, 2X1TB, RTX4070 - 3 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest