Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• timer32

csendes tag

Sziasztok!

A cincogó enter billentyűvel egyelőre nem foglalkozom, viszont a T450-emen végül 64 bites Windows 10 lett, ma sikerült feltelepíteni, remélhetőleg nem bánom meg. Korábban láttam, hogy a Lenovo oldalán már kb. csak win 10-hez tettek fel drivereket, ez is egy ok volt, hogy végül nem csak egy sima 64 bites win 7 lett, de jelen esetben ez nem is fontos. Szóval telepítés után egyből oda vezetett az utam, hogy a packaget leszedjem. 2017 végi frissítés van fent az oldalon, szóval az relatíve friss, viszont ismét problémába ütköztem, aminek a megoldásában hátha tudtok segíteni.

A dobogó hangos probléma egyelőre megszűnt, úgyhogy valószínűleg jól sejtettem, hogy driveres gond. Sok minden jól használható, a hang és képernyő fényerő gyorsgombok, touchpad működik, de a többi hotkey nem, illetve az ujjlenyomattal és a power managerrel se történt semmi, pedig újraindítottam a gépet, és a driver mappában lévő alkalmazásokat is próbáltam elindítani simán is, rendszergazdagént is.
    Olvastam itt a fórumban, hogy mintha másnál is lett volna ilyesmi probléma anno, de inkább T420-430-asokkal, szóval tudtok valami megoldást erre? Valóban rossz lenne a hivatalos oldalon lévő driverek egy része? Ha igen, hol találok megbízhatót, és milyen módon érdemes lecserélnem a jelenlegieket, és telepítenem az új, működő verziókat? Esetleg az segíthet, ha külsős programmal keresem ki a legfrissebb illesztőprogramokat?
    Köszi előre is!
    :) :R

Új hozzászólás Aktív témák