Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
Integra #8666 üzenetére
nincsen problémám. ha úgy tetszik vehetitek bóknak is, hogy akadékoskodom. eddig nem egyszer előfordult, hogy valami értetlenséget tapasztaltam, beírtam ide a TP totyikba és logikus magyarázatot kaptam rá. csak nem mindig jön össze elsőre, ezért vagyok kitartó.
amint mondtam nekem eddig rejtély miért pöcök. azért boncolgattam ennyire állhatatosan, mert reméltem kiderül hogy (számomra) több van mögötte, van valami extra fícsör amiről fingom sincs, kávét főz vagy ilyesmi.
nem fikázás volt a cél, hisz ha megnézed én kaptam azt, hogy "elárulom: SZAR" a tapi. mondhatjuk, hogy ezen felbátorodva a mindenki által hangoztatott "ezerszer jobb" megállapítást hipotézisként értelmeztem, és ehhez kerestem bizonyítást. részemről inkább a kontra részhez tudtam objektíven hozzátenni, ezt le is írtam.
ilyen esetekben jól jön, ha az ember kicsit offenzív, jobbak a válaszok. jelen esetben legnagyobb sajnálatomra csak odáig jutottam el, hogy szereznem kell egy jól beállított xorg.conf-ot, hátha tényleg csak nálam erőlködős. hinni nem hiszek benne hogy lényegi változás lesz, de biztosan kipróbálom. vagy lehet felnyomom a wines T43-on a csúszkát, és megnézem ott milyen a feeling.
ez a végeredmény végülis kielégítő volt információs szempontból, számomra az általános következtetés mindent összevetve az, hogy leginkább az dönt, mihez szoksz hozzá. ezt már nem akartam így leírni akkor, mert adott esetben szükségtelen további pingpong lett volna a vége ezt a megállapítást cáfoló személyes tapasztalatok ismertetésével.
ma ilyen tudományos hangulatom van.
más: tud valaki ultrabay (tudom, nem az) modot az X301-hez, hogy 2,5" lemez beleférjen? ahogy néztem a robbantott ábrákat a csati jó helyen van, az intel SSD is pont 7 mili, szóval elvileg elég lenne egy UB drive keret meggyalulása.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS Lenovo Legion (Ryzen 6600H 16Gb DDR5 512Gb SSD Nvidia 4Gb) GAMER/Tervező laptop
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest