Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

eBay-ről rendeltem egy Intel 7260AC (egészen pontosan 7260HMW) kártyát az X220-ba. Ma jött meg, beszereltem, próbálom működésre bírni.

A wifit még lehet is, bár azt is többszöri nekifutásra: az X230 driverei között talált Lenovo driver nem volt stabil, volt, hogy újraindítás után úgy döntött a Windows, hogy akkor ő egyáltalán nem látja a 7260AC-t. Egyelőre az Intel oldaláról feltett Windows 7 driver jónak tűnik.

A bluetooth beüzemelése viszont egyáltalán nem megy. Ha benthagyom az eredeti Broadcom BT daughter card-ot, csak letiltom az Eszközkezelőben, az Intel BT driver ugyan települ, de nem hajlandó utána elindítani a Windows a 7260AC BT részét. Az Fn + F5 természetesen csak a Broadcom-ot hajlandó ki-be kapcsolni, hiába van az letiltva. Ha kiveszem a Broadcom-ot és utána próbálkozom az Intel driver telepítésével, a driver ugyan települ, de utána egyrészt sem az Fn + F5 kombó nem hoz fel BT ki-bekapcsolás opciót, sem az Eszközkezelőben sem látszik BT eszköz.

Kár, mert örültem volna a BT 4.0-nak (a Broadcom drivere szerintem szarul van megírva, bizonyos idő elteltével el-el dobja a BT-s eszközöket, legyen szó Thinkpad BT egérről, Arctic headsetről és hangszóróról). A vége az lesz, hogy egy X230-ba való BT 4.0-ás daughter card-ot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés