Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
üzenetére
Ha nem lett volna ez a lehetőség lehet én is megléptem volna a panel cserés dolgot, de így kimarad
és ha nagyon akarom még mindig cserélhetem , kijelző magában 20k biztos a gépből. Ráadásul FPR palmrest, 3g modem - el lehet adni ha nem kell vkinek -, i7-USB3, ezt most nem lehetett kihagyni nah
adabra Nagy eséllyel csapágyas lett. Aprón bontásból nézz hozzá, sztem úgy jössz ki legjobban. Ha valaki lakik a közeledben és tud segíteni úgyis rád ír.
Paszta cserétől sokkal jobb hőmérsékletek lehetnek. Nagy mértékben függ attól, most mennyire jó a paszta.szerk: Dhampir "Gyárilag az összes x220 és x230 ami IPS bomba. Folt és pixelhibás minden második, idővel csak rosszabb lesz." Ööö...az ugye megvan, hogy bármelyik panel lehet pixelhibás és foltos bármikor? Én alfánál csak egyet láttam, többire nem is voltam kíváncsi mert hibátlan. Vett más is, nem tudok panaszról. Ha gané panelek lennének bennük már ott virítanának a hirdetéseknél. Pixelhibára tudtommal sehol nincs garancia, kivéve ha gyári garis és ott is a gyári policy érvényes. Felhősödés is ue. a téma, nagy disznóságnak kell lenni hogy ne hajtsanak el vele. TN-eknél is lehet/van ui. hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Arc Raiders
- Gigabyte alaplap topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ha nagyon akarom még mindig cserélhetem , kijelző magában 20k biztos a gépből. Ráadásul FPR palmrest, 3g modem - el lehet adni ha nem kell vkinek -, i7-USB3, ezt most nem lehetett kihagyni nah