Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem az inkább csak legenda, mint legendásan jó
egyébként én nagyon rákészültem, hogy azt fogok venni, merthogy kiváló átmenet T és X között, egy igazi kompromisszum-mentes ultramobil gép. Csak aztán szép lassan leesett, hogy: nem dokkolható, az optikai meghajtója méretkülönbség miatt nem kompatibilis a többivel, a proci nagyon gyenge, cserébe viszont nem nyújt kiemelkedő üzemidőt... Mivel a T400s pont ezeket a hibákat küszöböli ki (az üzemidő kb egyezik, de a teljesítmény korántsem), árban meg ugyanott volt, utóbbi sokkal jobb vételnek bizonyult. Még mindig tetszik az x301, de már nem bánom, hogy annak idején nem jött össze. Sőt. Az x301 egy nagyon szűk réteg igényeit fedte le, a többség szerintem jobban jár vagy egy X vagy egy T szériás géppel. Valahogy a Lenovonál is ezt gondolhatják, ha nemigen erőltetik az utódját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Formula-1 humoros
- Interactive Brokers társalgó
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Call of Duty: Black Ops 7
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként én nagyon rákészültem, hogy azt fogok venni, merthogy kiváló átmenet T és X között, egy igazi kompromisszum-mentes ultramobil gép. Csak aztán szép lassan leesett, hogy: nem dokkolható, az optikai meghajtója méretkülönbség miatt nem kompatibilis a többivel, a proci nagyon gyenge, cserébe viszont nem nyújt kiemelkedő üzemidőt... Mivel a T400s pont ezeket a hibákat küszöböli ki (az üzemidő kb egyezik, de a teljesítmény korántsem), árban meg ugyanott volt, utóbbi sokkal jobb vételnek bizonyult. Még mindig tetszik az x301, de már nem bánom, hogy annak idején nem jött össze. Sőt. Az x301 egy nagyon szűk réteg igényeit fedte le, a többség szerintem jobban jár vagy egy X vagy egy T szériás géppel. Valahogy a Lenovonál is ezt gondolhatják, ha nemigen erőltetik az utódját.