Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Még régebben írtam egy T400-al kapcsolatban, hogy nem sikerült a WiFi-t feléleszteni benne.
Elméletileg nem volt vele semmi gond, csak kikapcsolták, mert kábelen jött a net egy ideig, de feléleszteni már sehogy sem sikerült, vagyis nekem sem jött össze pedig rászántam pár órát, de sehogy sem tudom előcsalni azt sem, hogy egyáltalán megjelenjen az eszközkezelőben.Ha elromlott, akkor hol lenne érdemes megcsináltatni vagy olcsóbb lenne-e egy PCMCIA kártyát beszerezni?
Slot van a gépen, de soha nem próbáltuk ki, ill. ezekkel nincs semmiféle tapasztalom, hogy mit érdemes vagy szabad venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ASUS routerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Steam topic
- Arc Raiders
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő