Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
FoxiestFox #71643 üzenetére
Hát pedig hidd el, én még a Cerkás korszakban bontottam úgy gépet, hogy kiskalapáccsal vertem le a hűtőt a gyári ragasztó miatt és az első genes PS3 még ennél is szarabb volt, konkrétan fából keret volt építve, hogy ne törd szét az alaplapot. Amit a sarki boltban kapsz megváltás.
beloadjoker: Belemegy, 1-2 csavar talán lapnál nem, illetve a hangszóróból a balos vagy kuka, vagy faragsz, mert a forma picit másabb. De csináltam ilyet, nincs rá panasz.
4500HD az Core2, i prociban meg ami van, HD graphics nem tudom milyen órajellel.
Semmit, ha nem QHD moncsid van kifér a VGA-n a jel, ha igen, akkor necces. DP portot javaslom, azzal nincs baszakodás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest