- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
FoxiestFox #70433 üzenetére
4GB-ra már mehet a 64bit, bizonyos esetekben jobb is lehet, attól függően, az eszközök mennyi címterületet esznek meg.
Ami az SSD-t illeti, nem a 4GB mellett kell félteni, nekem is 4GB van a T410-ben, és teljesen jó mindennapi használatra, de 2GB-ot, ami az előző netbookomban volt, hát nem volt nehéz csurig tölteni.Pár komolyabb ablak FF-ban, esetleg pár megnyitott program, és game over... Na, ott kap az SSD.... Nem mondom, hogy a széltől is óvni kell, de azért 2GB mellé sem tanném be, az is 100%.
Az SSD-nél amúgy engem nem is az érdekel, hogy tönkremegy, hanem hogyha ez bekövetkezik, akkor a rajta lévő adataim elveszhetnek, mivel egy trehány alak vagyok, és ritkán mentem róla a cuccaim.
Márpedig az SSD-k sokszor sunyi módon döglenek meg, úgy tűnik, mintha működnének, csak hopp, ez nem olvasható, meg az sem... Inkább kicsit túlvigyázom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -40% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Dell Latitude 9440 2-in-1
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest