Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz FoxiestFox #69664 üzenetére

    [link]

    Elég szörnyű poén volt amúgy. :DDD

    Amúgy éppenséggel némi szenvedéssel (ami inkább a gyakorlatlanságom miatt volt) mindent be tudtam lőni rajta eddig. Van normális energiamenedzsment és ventivezérlés, OSD, működő ujjlenyomatolvasó, az üzemidő pedig konkrétan jobb egy kicsivel, mint az RMClock-kal alulfeszelt P8600-as X200-on volt Windows 7 alatt (ugyanazzal a 6 cellás LG akkuval használom). Kb. annyi negatívum van az X200->X201 cserében, hogy gyakrabban megy a venti (amúgy halkan csinálja, szóval nem zavaró).

    Kb. Evernote és OneDrive hiányzik, amiből egyikre sem várható Linuxos kliens, amúgy minden számomra fontos dolog megvan.

    Igaz, küzdősebb volt beállítani, mint egy Ubuntu-vonalról való disztrót lett volna, de cserébe rohadt gyors és atomstabil. Játszani meg nem nagyon játszom rajta, csak pár Steam-es indie játék kerül majd rá, amik Linux-kompatibilisek (pl. Shadowrun), meg egy két Wine alatt jól futó régiség.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés